Personal Training bij sambonsports:

Wilt u een training met meer effect in minder tijd onder individuele professionele begeleiding? Dan is sambonsports Personal Training zeker iets voor u!

Personal Training is de meest efficiënte manier van trainen.

Vetverbranding, cardiovasculaire training, spiermassa toename, lenigheid en coretraining. Alles is mogelijk tijdens de personal training sessies.

Maak een afspraak voor een personal training bij sambonsports in onze eigen Dojo of op locatie.

Erik Kwakkel oud topsporter erkend vecht/krachtsport specialist en docent. Help u graag verder met het verbeteren van u algehele conditie en gezondheid.

 • Al vanaf 20 euro per persoon 
 • leuk met een groep vriendinnen of familie
 • Verbetert je algehele gezondheid
 • Balans tussen lichaam en geest
 • Een op maat gemaakt trainingsprogramma
 • Voedingsadvies
 • Stok achter deur
 • Gegarandeerd resultaat
 • leer u zelf verdedigen en dus meer zelfvertrouwen
 • evt op locatie
 • Ook leuk met een groepje dames/heren (max 5 pers)

 

Voor een afspraak en/of prijzen mail naar Sambon@live.nl of bel met 0653216779

Fitness Circuit (woensdag 9.15 uur)

Bij een circiuittraining wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

Circuittraining is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat circuittraining geen strikt instapniveau heeft.

Voordelen van een circuittraining

Bij een een circuit wordt vaak het hele lichaam getraind. Dit is ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het hele lichaam willen trainen. De spiergroepen worden bij circuittraining individueel belast. Dit heeft als voordeel dat de spier sterker en groter wordt.

Een circuittraining is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen. Een circuit kan wel vijftien oefeningen bevatten en een set van vijftien herhalingen duurt al snel een minuut.

Het voordeel van een circuittraining is dat het in groepsverband is, waardoor je nieuwe mensen kan leren kennen en elkaar kan stimuleren om net dat beetje extra te geven

Personal trainer Purmerend

Personal trainer Graft-De Rijp

Personal trainer Alkmaar

Weerbaarheidstrainingen

Sambonsports verzorgt ook weerbaarheidtrainingen en teambuilding-programma's. Dit kan in overleg op maat worden ingericht. Zie onderstaande voor meer informatie over onze programma's.

Weerbaarheidstrainingen

Teambuilding