Waarom KKFitness/kickboksen

Sambonsports gaat terug naar de basis en gooit alle fitness apparatuur overboord. No machines, no mirrors, no excuses. Met beperkte middelen werken, maar met heel veel variatie en creativiteit. We combineren karate, kickboksen en kracht.

Trainen met het eigen lichaamsgewicht, vechtsport, gymnastiek, cardio en een paar flinke stappen verder. Dus wees bereidt minimaal 200% te geven. Voor minder doen we het niet. De KKFitness 45 min workout is niet voor niets het calorieën verbrand programma van nu. Ook geven wij na de training voedingstips en evt. een aanvullend krachtprogramma voor thuis. Dus ook als je weinig tijd hebt, een maximaal resultaat. Tevens leer je jezelf verdedigen, mooier kan niet.

Circuittraining

Bij deze Trainingen wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

Pluspunten van een circuittraining?

Bij een een circuittraining wordt altijd het hele lichaam getraind. Dit is ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het hele lichaam willen trainen.
De spiergroepen worden bij circuittraining individueel belast. Dit heeft als voordeel dat de spier sterker en groter wordt.
Circuittraining is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat circuittraining geen strikt instapniveau heeft. (dus ook voor 50+)
Een circuittraining is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen. Een circuit kan wel vijftien oefeningen bevatten en een set van vijftien herhalingen duurt al snel een minuut.
Het voordeel van een circuittraining is dat het in groepsverband is, waardoor je nieuwe mensen kan leren kennen en elkaar kan stimuleren om net dat beetje extra te geven.

bestand31-10-16154904
img_0011_000

Elke zaterdag morgen 9.30 uur gangeslaan 61 weidevenne Purmerend Lessen worden verzorgt door een erkent fitness, karate, kickboxing docent.

Circuittraining wordt elke Woensdag en dinsdag ochtend gegeven 9.15 uur in De Rijp

Lestijden:

Zie: Pagina Trainingstijden