Kickboksen De Rijp en Purmerend

Kickboksen draait niet alleen om stoten en trappen maar ook mentaliteit, conditie, discipline en doorzettingsvermogen zijn zeker zo belangrijk.

Plezier is bij sambonsports het belangrijkste. Daarom kan iedereen van elk niveau mee draaien in een van onze lessen. Wij zijn geen wedstrijd gerichte kickboxschool dus kom gerust een keer langs bij de gezelligste sportschool van nederland. tevens worden er standaard minimaal 1000 caloriéén per les verbrand.

Een proefles is altijd gratis.

Kickboksen in De Rijp en Purmerend

Maandag:

Maandag zak training lekker trappen en stoten tegen een van onze mooie bokszakken deze les is zeer geschikt voor dames en heren die niet van knokken en/of sparren houden. De Laatste 10 min wordt er altijd een power circuittraining gedaan. Iedereen is welkom om ons team te versterken. Ben je ouder dan 13, toe aan iets nieuws, zin in een sport die niet iedereen al doet train dan gezellig mee. Tevens is gebleken dat kickboksen de beste manier is om fit te worden en te blijven.

Wat neem je mee?

Zorg dat je makkelijk gekleed bent  (joggingbroek en t-shirt) . Verder zijn natuurlijk  je vader en/of moeder  welkom om te komen kijken, eerste les is altijd gratis.

Woensdag Jeugd en volwassenen:

Deze training staat open voor meisjes en jongens vanaf 7 jaar en heeft als voornaamste doel om d.m.v. training de sociale vaardigheden te bevorderen en respect en hun normen en waarden te verbeteren. Tijdens deze training kan een leerling zich alle technieken van het kickboksen vast eigen maken.

Binnen deze lessen wordt echter nog geen gebruik gemaakt van technieken naar het hoofd. Wel wordt gebruik gemaakt van alle andere technieken uit het kickboksen, zoals het werken op de trapkussens en bokszakken. Binnen deze groep staat ook het spelelement centraal en natuurlijk plezier in bewegen.

kick jeugd

Dinsdag, Donderdag(jeugd) Zaterdag en zondag

Op dinsdag,woensdag, donderdag, zaterdag en zondag is er zaktraining, comby's, kracht en conditie training. Deze groepsles blijkt de beste manier om fit de worden en te blijven. Ook in dit uur worden de nodige calorieën verbrand. tevens komen buik, billen en beenspieren aan de beurt. Kickboksen is een leuke manier meer zelfvertrouwen en weerbaarheid op te bouwen.

Woensdag,Donderdag en zaterdag traint de jeugd is De Rijp

Dinsdag traint de jeugd in Purmerend

Wij maken gebruik van diverse moderne trainings attributen zoals kettlebels,puch up bars, Agility Ladders,trapzakken,core wheels enz.