Kickboksen De Rijp en Purmerend

(lestijden)

Kickboksen draait niet alleen om stoten en trappen maar ook mentaliteit, conditie, discipline en doorzettingsvermogen zijn zeker zo belangrijk.

Plezier is bij sambonsports het belangrijkste. Daarom kan iedereen van elk niveau mee draaien in een van onze lessen. Wij zijn geen wedstrijd gerichte kickboxschool dus kom gerust een keer langs bij de gezelligste sportschool van nederland. tevens worden er standaard minimaal 1000 caloriéén per les verbrand.

Een proefles is altijd gratis.

Kickboksen in De Rijp en Purmerend

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Zaterdag en Zondag

Kickboksen lekker trappen en stoten tegen een van onze mooie bokszakken de lessen zijn zeer geschikt voor dames en heren die niet van knokken en/of sparren houden. De Laatste Iedereen is welkom om onze club te versterken. Ben je ouder dan 12, toe aan iets nieuws, zin in een sport die niet iedereen al doet train dan gezellig mee. Tevens is gebleken dat kickboksen de beste manier is om fit te worden en te blijven.

Wat neem je mee?

Zorg dat je makkelijk gekleed bent  (joggingbroek en t-shirt) . Verder zijn natuurlijk  je vader en/of moeder  welkom om te komen kijken, eerste les is altijd gratis.

Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Zaterdag Jeugd kickboksen:

Deze training staat open voor meisjes en jongens vanaf 6 jaar en heeft als voornaamste doel om d.m.v. training de sociale vaardigheden te bevorderen en respect en hun normen en waarden te verbeteren. Tijdens deze training kan een leerling zich alle technieken van het kickboksen vast eigen maken.

Binnen deze lessen wordt echter nog geen gebruik gemaakt van technieken naar het hoofd. Wel wordt gebruik gemaakt van alle andere technieken uit het kickboksen, zoals het werken op de trapkussens en bokszakken. Binnen deze groep staat ook het spelelement centraal en natuurlijk plezier in bewegen.